З російської версії телесеріалу “Слуга народу” вирізали відомий жарт про президента Росії Володимира Путіна, повідомляє ВВС.

З першої серії серіалу прибрали епізод, у якому герой Володимира Зеленського називає президента Путіна “х*блом” після того, як його помічник розповів про те, що Путін носить годинник швейцарського бренду Hublot. Зазначається, що під час показу на цьому місці буда помітна монтажна склейка.

Серіалу "Слуга народу"
Серіалу "Слуга народу"

Прем’єра серіалу “Слуга народу” на телеканалі ТНТ відбулась 11 грудня. Усього були показані лише три серії, а подальші — лише на платній інтернет-платформі Premier, про що повідомлялось в кінці показу в телеефірі. За словами представника ТНТ, такий принцип показу був зроблений з метою підвищення впізнаванності платформи.

Нагадуємо, що нещодавно політолог Андрій Пальчевський поділився своєю думкою про президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, "Нормандська четвірка" підписала важливу угоду між Україною і РФ.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним.