Телеведучий Дмитро Шепелєв розповів, чому вже декілька років не спілкується з Андрієм Малаховим, повідомляє “7дней”.

Під час спілкування з гостем своєї програми “Папки”, актором Іваном Жидковим, Шепелєв протягом обговорення фільму “Пусть говорят”, у якому Жидков зіграв персонажа на ім’я Андрій, повідомив: “Є Андрій з “Пусть говорят”, з яким я не можу розмовляти в принципі згідно з контрактом. Та через релігійні переконання”.

Андрій Малахов, фото: РИА Новости
Андрій Малахов, фото: РИА Новости

Насправді ж кажуть, що телеведучі не спілкуються між собою через те, що Малахов підтримав іншу сторону в конфлікті між Шепелєвим та родиною Жанни Фріске щодо того, з ким краще бути сину покійної співачки.

Нагадуємо, що з версії серіалу “Слуга народу” з Володимиром Зеленським, три серії якого показали на російському телеканалі ТНТ, вирізали відомий жарт про президента Росії Володимира Путіна.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, "Нормандська четвірка" підписала важливу угоду між Україною і РФ.

Також Знай.ua писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним.