Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відео зі старшою донькою, 14-річною Машею, яка наполегливо йде по стопах зіркової мами і вже наступає їй на п'яти. Так, дівчина виконала кавер на пісню Олени Швець "Хлопчики не плачуть", похвалившись чудовими вокальними даними.

"Росте гідна зміна!!! Качає! Драйвує, дає емоцію! Пишаюся Маруся!!! @mashapolyakova", - поділилася емоціями Полякова-старша. Фолловери залишилися в захваті: "Молодець😻", "Нічого собі 😱🔥🔥🔥голос 😍😍😍", "Красиво 💕😍", "Ви дуже схожі за зовнішністю і за голосом", "Класна у вас донька,вся в маму ❤️", "Виліта Оля🔥🔥🔥", "Ой як мило ❤️ мамина і татова гордість, малятко 😍", "Боже схожа🤩🤩😍😍😍😍❤️❤️❤️", "Вона така класна! Тримайте її, щоб вона не зазналася, не зіпсувалася!", "Було б круто ваш дует почути))".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.