Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим рекламним роликом, побувавши в гостях у косметолога. Так, артистка отримала в подарунок фірмовий букетик білих троянд, а шанувальники запідозрили недобре, адже Анастасія поводилася досить дивно.

"я Вперше побувала в салоні, де представлена моя улюблена японська косметика. Але навіть за 20 хвилин, за які косметолог лікар з рідного Пітера Оксана зробила мені ліфтинг маску-результат дуже явний і свіжий.😊", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери розкритикував балерину: "Мавпячі кривляння. Яка вона убога. Закомплексована.", "що з вами? що за істеричний припадок? це всього лише була косметологічна послуга і букет квітів у подарунок.", "Птах-говорун відрізняється високою балакучістю", "Світська алкогольвиця)", "Знову намахнула чи що?!".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.