Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кардинальною зміною іміджу, який вперше за довгий час пішов їй на користь. Так, артистка приміряла темно-синє елегантне плаття замість типових блискучих міні, а на голову одягла перуку, адже її натуральне волосся залишає бажати кращого.

"Ось до таких змін призводить любов.❤️ Як вам?🐣", - поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Невже???", "Вам личить цей стиль дуже не вдягайте ці валянки з шортами, адже ви дуже приваблива", "Ну в такій перуці всі красавішнами будуть😄", "Ось так треба виглядати!!!....а не в шортах і валянках", "Тепер ніхто не скаже: помий голову😄", "Так хрін з тою перукою! Настя, ви нарешті стильно одягнені і чудово виглядаєте!", "Мені ось в цих кирзачах і тигрових трусах більше подобалося, якось природно і живо😂👍".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.