Легендарний український рок-музикант Дизель 25 грудня влаштує незабутню тусовку на честь свого 50-річчя.

Напередодні ювілею засновник і соліст групи "Green Grey" поділився зі Знай.ua своїми правилами життя - смішними, але правдивими!

Дизель підготував для свого дня народження абсолютно новий музичний формат, який здивує глядачів. Кращі музиканти України не тільки зіграють разом на одній сцені улюблені хіти, але і прямо на очах у публіки створять нові. Це будуть не тільки Green Grey, але і ТНМК, Vоплі Vідоплясова, Скрябін, Ріаnобой Дмитро Шуров, O.Torvald, Artem Pivovarov, Yurko-Yurcash Yurchenko, ALLOISE, Олександр Ярмак, Alina Pash і багато інші.

50 грн від кожного проданого квитка будуть перераховані на підтримку "Будинку ветеранів сцени" в Пущі-Водиці, і на концерті буде проведено благодійний аукціон.

Дизель
Дизель

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

В студентські роки я був впевнений, що стану…

З шести років вже став музикантом, і з кожним наступним роком був впевнений, що стану суперзіркою.

У мене є ностальгія за…

Дуже дивні питання. Взагалі ніякої ностальгії, мало того, мені всі кажуть про ностальгію, про якісь мої старі пісні. А от мені незрозуміло це почуття. Не розумію, про що вони.

Я ніколи ні про що не шкодую…

Я абсолютно згоден, це і є концепт мого життя – ніколи ні про що не шкодувати. І, по факту, підтверджується, що кожен крок був зроблений правильно, бо шляхи Господні несповідимі.

Більше всього на світі я боюся…

Взагалі нічого не боюся – як раз страх і є стримуючим фактором від твого майбутнього, тобто, коли ти переступаєш поріг страху, то перед тобою відкриваються максимальні можливості. І це я зрозумів десь у 12, коли у мене вперше вдарили по носу. Я зрозумів, що це, виявляється, не боляче.

В моєму розумінні це екстремально…

Все, де можна зламати палець на правій або лівій фаланзі. Тобто, в цьому випадку практично вся команда сидить шість або дев'ять місяців без роботи і дивиться на твою зав'язану фалангу з презирством.

Вважаю себе кращим

в країні.

Найголовніший урок у моєму житті виклав

мені рок. Це так, гра слів. Життя, власне, і дало.

Пісня, яка може мене охарактеризувати, називається

"Мазафака", якщо відповісти попсовенько.

Якщо б сьогодні був мій останній день, я б...

Вже півжиття намагаюся відповісти на це питання, і багато днів експериментував: ось, останній день, що б я робив? Таак, займусь сексом… Чи ні, наїмся…чи ні… І, по факту, звичайні будні, так що я думаю, що провів би звичайний прекрасний будній день.

Найсмішніший випадок, пов'язаний з Муріком був…

Ми колись з Муріком випустили майки з відповідями на найбільш дивні запитання на кшталт: "Так, я мою голову" і т.д. Це одне з таких питань.

Описуючи свою дружину трьома словами, найбільш підходящими будуть –

кохана, надійна, красива.

Пропозицію, від якої я не зміг відмовитися, була

стати рок-музикантом, коли я збив на велосипеді викладача з музики, і він мені сказав: "Приходь на перший урок, збирай свою групу". І ось я в шість років зібрав свою першу групу.

Перший мільйон я витратив на

Green Grey.

Моє ставлення до поп-рок музиці –

я це називаю гівно-роком. Є такий музичний термін насправді, і він вже "вікіпедичний".

На мою думку, найбільша проблема соціуму

у відкритості до засобів масової інформації. Аж надто довірливими ми стали.

Нагадаємо, раніше Дизель запустив у мережі челлендж під хештегом #дредыдизеля, який відразу ж підхопили його шанувальники по всій країні.

Челлендж вже набрав популярності серед користувачів Instagram і Facebook. Щоб узяти в ньому участь, потрібно зробити з підручних матеріалів щось схоже на дреди, зняти фото або відео і поставити відповідний хештег. А переможець челленджу, якого потім оберуть за хештегом рандомним способом, отримає два VIP-квитки на головну рок-тусовку року на честь дня народження Дизеля. Вона відбудеться вже 25 грудня.

Нагадаємо, на концерті буде продана футболка з автографом і портретом Дизеля, а також в соціальних мережах на аукціоні будуть представлені футболки з артистами, які виступлять на СуперДнюхі. Всі кошти будуть передані для створення дитячих біонічних протезів, які допоможуть малюкам не комплексувати через фізичні недоліки. Це будуть не просто біонічні протези - за допомогою сучасної технології 3D-друку їх апгрейдять.

Також раніше Знай.uа писав, що 15 грудня у Києві виступить брутальний і неймовірно талановитий Сергій Міхалок з оркестром "Ляпіс 98". Його виступ завжди чекають з нетерпінням, тому що кожна його пісня - справжній хіт!

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві презентували важливу книгу про один з найстрашніших періодів в історії України - Голодомор 1932-1933 рр.. Книга має назву "Гарет Джонс. Ціна правди". Гарет Джонс став першим іноземним журналістом, який писав про Голодомор в Україні.

А 27 листопада відбувся передпрем'єрний показ фільму "Ціна правди" у столичному кінотеатрі "Київська Русь" за участю членів знімальної групи.