Нещодавно 74-річний Євген Петросян і 30-річна Тетяна Брухунова таємно зіграли весілля на початку грудня. Але молода дружина гумориста не підтверджує інформацію ЗМІ. Дівчина написала в Instagram пост, в якому розставила всі крапки над "і".

"Цим постом я хочу закрити богадельню, яка організувалася тут за останні 72 години. Отже, по порядку.

1. Дякую всім, хто за ці години цькування в ЗМІ знайшов хвилинку і відгукнувся добрим словом, побажанням, коментарем і підтримкою. Я бачу, що розумних, мислячих, добросердих людей набагато більше, ніж неадекватних фанатиків.

2. Мене не треба жаліти! У мене все добре. Я існую в звичному ритмі і ні на що не скаржуся. Життя сповнене цікавих і радісних подій, як і раніше. Нічого не змінилося!

3. Я самостійна людина. Не доважок до артиста Євгена Петросяна. У зв'язку з чим прошу всіх вас ніколи надалі тут не займатися балаканиною на дану тему.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

4. Instagram — це мій публічний фотоальбом. Тут немає і не буде тих знімків, що я вважаю особистими. Рідних, близьких, друзів демонструвати тут я буду рівно в тій пропорції, що й раніше, тобто не більше 1% від усіх посад (у всякому разі, на даний момент).

5. Прошу також не звертатися до мене за коментарями з того чи іншого питання, пов'язаними з моїм особистим життям. Не вважаю це можливим. Мені не за що, ні перед ким виправдовуватися! Я маю право розпоряджатися своїм особистим часом і простором так, як вважатиму за потрібне, без оглядки на «доброзичливців».

6. Вельмишановні представники ЗМІ! Викресліть назавжди мій номер зі своїх анналів. За минулі три доби всі ви проявили себе (в черговий раз) як брудні стерв'ятники. Тим самим зайвий раз зміцнивши мене в думці, що в Росії наклеп безкарний. Раз представники мас-медіа за публічну брехню не переміщаються із затишного офісу за ґрати, де повинні нести покарання. Ще раз дякую всім знову, хто підписалися і тих, хто вже прожив зі мною не один рік! Сподіваюся, що вам зі мною буде цікаво (як і раніше)! З наступаючим! – висловилася Тетяна.

Петросян теж прокоментував недавні новини про своє весілля.

"В той час як ЗМІ знущаються і розбирають по кісточках моє особисте життя, усвідомлюючи свою безкарність, причому розбираються в тому, чого вони абсолютно не знають, що є, з моєї точки зору, ганьбою, непристойною поведінкою, образами і наклепом. У це ганебне для російських ЗМІ час я побував на цьому театральному святі", - написав Євген Ваганович у своєму Instagram.

Нагадаємо, що Петросян не пробачить зради молоденької дружини і повернеться до Степаненко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Степаненко голосно висловилася про весілля Петросяна з молодою коханкою.

Також портал Знай.uа писав, що Петросян показав, що виробляє з молодою коханкою: Степаненко прозріла.