Як відомо, ще не так давно відбувся анонс нової частини культового фільму "Матриця". Окрім цього, фанатам вже іншої стрічки під назвою "Джон Уік" також анонсували продовження. Нічого ніби дивно, але це не так. Річ у тому, що в обох картинах головну роль грає знаменитий голлівудський актор Кіану Рівз, який вже так полюбився глядачам у всьому світ.

Матриця
Матриця
warnerbros.com

Але найнезвичніше тут те, що два кінофільма вийдуть не тільки в один рік, а й прем'єра відбудеться того ж самого дня. У зв'язку із цим, фанати не можуть відійти від щастя та твердять, що це буде найкраща їх п'ятниця. Наразі ж розглядається версія стосовно того, аби 21 травня, коли з'являться фільми на широких екранах, зробити днем Кіану Рівза.

Кіану Рівз
Кіану Рівз

Нагадаємо, що американський актор Кіану Рівз потрапив в неприємну пригода під час авіаперельоту, проте показав себе при цьому як людина, яка вміє долати труднощі та допомагати іншим.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка супергеройської франшизи "Месники" і виконавець ролі Тора зіграє найбільш пізнаваного рестлера в історії.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі гуляють пікантні фотографії актриси Елізабет Олсен, яка грає в "Месниках" Червону Відьму.