Відома російська актриса Христина Асмус, яка нещодавно викликала скандал постільною сценою у фільмі "Текст", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз дружина російського коміка Гаріка Харламова показала миле фото, на якому з'явилася в досить відвертому образі.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася в коротенькому білому платті з закритим декольте і відкритою витонченої спиною. На її довгих ногах стильні чорні ботфорти на підборах. Волосся актриси красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Асмус написала: "Ви серйозно?! Новий рік вже через 2,5 тижні? Як?! Як так швидко летить час??? За моїми відчуттями зараз максимум жовтень. І мені 24, а не 31". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нове фото зірки, треба сказати що її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.