Дмитро Шепелєв тепер не приховує романа з Катериною Тулуповою. А сина Платона Шепелєв віддав сина батькам Фріске заради щасливого майбутнього.

В YouTube шоу "Папки" тележурналіст нещодавно розмірковував про виховання дівчаток, при цьому відомо, що у Тулупової є дочка Лада. Жінка могла приревнувати Дмитра до Платона.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua
Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua

Дитина зіграла роль у розладі між батьком і його пасією, адже частенько буває, що чужі діти не приймаються другою половиною одного з батьків, а на цьому грунті виникають серйозні конфлікти.

У багатьох закрадається думка, що наречена змусила Шепелєва віддати Платона бабусі і дідусеві. Катерині навряд чи хочеться бути тінню покійної Жанни Фріске, адже тепер дизайнера будуть постійно порівнювати з попередницею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

В інтерв'ю Собчак Дмитро наголосив, що не бажає, щоб його персону розглядали виключно як чоловіка померлої знаменитості. Шепелєв хоче позбутися від цього тавра і не останню роль у цих репліках зіграла нинішня дама серця. Тулупова схоже прагне, щоб увагу майбутнього чоловіка не було зосереджено лише навколо Платона, спадщини і вічну гризню з родичами Жанни. Батько Фріске не раз скаржився на Шепелєва і заявляв, що він не йде на контакт і перешкоджає бажанням сім'ї бачитися з онуком.

Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua
Дмитро Шепелєв та Жанна Фріске, фото: joinfo.ua

Телеведучий зізнався, що незабаром після смерті Жанни Володимир Копилов приходив на дитячий майданчик з пістолетом і силою намагався забрати Платона. Катерині навряд чи хочеться жити в режимі постійного бойовика, і це ще одна причина, по якій вона могла напоумити Шепелєва все-таки віддати дитину батькам співачки.

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв
Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв

У спілкуванні з Ксенією Дмитро ледве не розплакався, коли мова зайшла про Платона... Судячи з усього, він шкодує, що змусив пожертвувати дитиною заради нової жінки. Але нічого з цим зробити не може.

Нагадаємо, раніше Шепелєв готувався до смерті Фріске? Сестра покійної співачки приголомшила одкровенням.

Також "Знай.ua" писав, що Собчак вивідала секрети вдівця Фріске Шепелєва у новому інтерв'ю: про наркотики, батьківство і нову наречену.