Популярна українська телеведуча, мандрівниця і просто красуня Леся Нікітюк нещодавно побувала в Китаї, звідки викладала яскраві фото своїх пригод в Instagram. А тепер опублікувала нове красиве фото, і повідомила шанувальникам, що повернулася з подорожі і потрібно приступати до роботи. І треба ж, фанати помітили цікаву деталь на цьому знімку.

Як видно, перед камерою Леся позує в ліжку в київському готелі, на ній досить пікантний наряд, який складається з коротенької золотистої спіднички і білої блузки цікавої фактури. Леся зображена в спокусливій позі, вона стоїть на колінах і поклала одну руку на другу. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Нікітюк написала: "Як кажуть: Відпочили? А тепер працюй БІЧ!". Прихильники кинулися обговорювати нову фотографію красуні, а деякі помітили у неї округлий животик і припустили, що вона вагітна.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.