Останнім часом фанатів популярної української співачки Ані Лорак все частіше непокоять різкі зміни в зовнішності знаменитості. Зокрема, деякі шанувальники відзначили, що зірка стає менш схожою на саму себе. У свою чергу Лорак вперто ігнорує подібні зауваження.

Ані Лорак

Так, користувачів мережі приголомшила остання публікація артистки. Лорак вибрала вдалий ракурс для фото і стильно причепурилася. Але багатьох фанатів обурили її волосся, а саме їх вигляд.

Певно, на співачку так вплинули нові відносини з 26-річним Єгором Глібом, який молодший Лорак на 15 років. Таким чином, знаменитість робить все, щоб виглядати на його фоні молодою і красивою.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувачі не всі в захваті від змін Лорак і не соромляться писати про це. Деякі фанати припустили, що зірка стала приміряти на себе перуки, оскільки волосся на останньому фото виглядають не природно.

Скріншот, instagram

Скріншот, instagram

Нагадаємо, що українська співачка Ані Лорак позувала для нової зйомки в розкішному білому костюмі, що складається зі штанів і жакета з масивними рукавами-ліхтариками і глибоким декольте.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сергій Лазарєв порадував свою численну армію шанувальників свіжим фото, на якому він зображений разом з красунею Поліною Гагаріною.

Також портал Знай.ua писав, що співачка Ані Лорак виклала на свою сторінку в Instagram нове відео, на якому у неї на безіменному пальці видно обручку.