Популярна українська співачка Настя Каменських часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Так, в цей раз красуня показала знімок, який був зроблений на шоу "Х-Фактор", де вона сидить у журі. Як видно, зірка вирішила приміряти образ Лілу з "5 елементу" і у неї це чудово вийшло.

Перед камерою Каменських позує в спокусливій позі, на ній відверте чорно-помаранчеве плаття, яке підкреслило її ідеальну фігуру. Також фанати звернули увагу, що Настя сховала свої пишні кучері за світловолосим перукою-каре, а на її обличчі легкий макіяж. поруч з нею на своєму місці в журі сидить Андрій Данилко, він теж в незвичайному образі з кумедними вусиками. У підписі до фото Каменських написала: "Я і Андрій". А шанувальники почали обговорювати нову публікацію зірки, найбільше уваги дісталося зачісці Насті – одним вона подобається, а інші критикують.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.