У записі Celebface, який стежить за знаменитостями, з'явився фотоколаж, на якому можна побачити два фото Белли Хадід з різницею в десять років. Як відомо, Белла – успішна модель, ангел Victoria's Secret і просто красуня з багатої родини. А нещодавно Хадід визнали найкрасивішою жінкою світу. Однак, здається, вона не завжди була такою ідеальною.

На фотоколлаже, де Белла зображена на початку і в кінці десятиліття, видно, що дівчина, швидше за все, вдавалася до послуг пластичного хірурга. Причому змінилася не тільки її зачіска, але і овал обличчя, лінія губ і носа став помітно менше. Також можна припустити, що модель сильно схудла за десяток років, стали видні вилиці й ключиці, а ще вона стала менше посміхатися. До речі про усмішку, фанати вже давно зауважила, що мало сміється на людях, зазвичай у неї серйозне і навіть горде вираз обличчя.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.