Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід порадувала фоловерів дуже відвертими знімками в Instagram. Знаменитість позувала для культового журналу Love Magazine, відомого створенням незвичайних образів. Так, дівчина залишилася в одній тільки гумовій шапочці і пікантному бікіні, показавши ідеальну фігуру і неймовірний макіяж.

За 3 години відео зібрало майже 600 тис. переглядів. Фолловери почали пускати слинку і відзначати, що Хадід виглядає спокусливо в будь-якому образі, навіть в такому дивному. Були і ті, хто помітив, що після недавніх показів Victoria's Secret Белла значно схудла.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Белла Хадід позувала абсолютно голою, прикривши груди руками. Втім, один елемент одягу все ж був: голову моделі прикрасив величезний солом'яний капелюшок.

Також знаменитість оголилася на пляжі заради мексиканського видання культогового журналу Vogue, прикривши груди руками.

А ще Белла Хадід , напередодні довгожданого шоу Victoria's Secret, де знаменитість вийде на подіум, вирішила трохи схуднути. Белла виставила кілька кадрів з примірки в еротичній спідній білизні, а фанати почали серйозно переживати.