Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедними Сторіс, на яких показала, як вони з чоловіком Володимиром Дантесом прикрасили ялинку до Нового року. Так, артистка навіть скористалася допомогою дизайнера, вбираючи штучну красуню кульками, гірляндами та іншими прикрасами.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Здається, Володимир Дантес не сильно хотів допомагати дружині, а просто спостерігав за діями Наді і її подруги. Варто зазначити, що нещодавно подружжя переїхало до власного світлого і просторого будинку, який виглядає дуже стильно і мінімалістично.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.