Учасники шоу "Екси" на Новому каналі Лея і Віталик були у відносинах більше 6 років. Виявилося, що за цей час дівчина двічі була вагітна, однак жодну з них вона не зберегла. Причиною стала позиція її коханого.

"Я хотіла народити, але Віталік казав: "Ну, куди?", – розповіла в інтерв'ю на своєму YouTube-каналі Лея. – якби могла повернути час назад, залишила б цих дітей.

Лея, Екси, фото: прес-служба Нового каналу
Лея, Екси, фото: прес-служба Нового каналу

Відомо, що у Леї почалися ускладнення після другого аборту.

"В мене десять днів було кровотеча, – поділилася учасниця проекту Нового каналу. – Лікарі попередили, якщо продовжу – стану безплідною",

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Однак зараз Лея зізналася, що шкодує про те, що зробила і мріє про міцну і великій родині.

"Хочу порадити дівчатам, які опиняться в такій ситуації, подумати десять разів, тому що це тягне за собою великі наслідки, – каже вона".

Нагадаємо, Настя Каменських вперше розповіла про вагітність та аборти від Потапа.

Як повідомляв Знай. ua, акушер-гінеколог назвала найгірший метод контрацепції.

Також Знай. ua писав, що акушер-гінеколог попередила жінок про реальні наслідки аборту.