Легендарна американська поп-діва Мадонна приголомшила всіх своїх фанатів новим романом. 61-річна знаменитість почала зустрічатися з 26-річним темношкірим танцюристом свого колективу Ахламаліком Вільямсом. Про це повідомляє Telegram-канал Super.ru.

Мадонна

Роман триває вже кілька місяців. У п'ятницю, 13 грудня, парочку застукали папараці на балконі готелю у Майамі (США). Мадонна і Вільямс не приховували своїх почуттів. Відповідні кадри злили в Інтернет.

Мадонна з Вільямсом, Instagram

Слід зазначити, що до цього Мадонна зустрічалася з 32-річним португальським манекенником Кевіном Сампайо. Однак на початку 2019 року їх роман підійшов до кінця. Також відомо, що чоловік старшого віку у Медж був лише одного разу і недовго, а з кожним роком вона, як справжній бумер, все впевненіше налагоджує контакт з миллениалами.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Скріншот, Super.ru.

Нагадаємо, що знаменита 61-річна Мадонна шокувала фанатів вкрай відвертим зізнанням. Отже, знаменитість зізналася, що вона п'є власну сечу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Пугачова в шортах пустилася в дикий танок, втомлений Галкін оцінив зустріч.

Також портал Знай.ua писав, що стан знаменитої співачки Мадонни знову погіршився. Отже, артистка не тільки скасувала свій концертний тур, але і "довірилася" медикам, які зараз нею займаються.