Популярна телеведуча Леся Нікітюк, яка полюбилася публіці своєю безпосередністю і простотою, часто радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно зірка відпочивала в Китаї, звідки викладала яскраві фото своїх пригод. А тепер ось повернулася додому, але продовжує веселити фоловерів.

Так, в цей раз Леся опублікувала в мережі досить незвичайне веселе відео, на якому з'явилася в кумедному образі. Вона стоїть біля включеного торшера в якомусь безглуздому картатому халаті, а на її голові зав'язана світла косинка з відстовбурченими вухами. При цьому на обличчі Нікітюк веселий чоловічий "розкрас" – чорні вусики і моноброва. Весь цей час на динамічному відео звучить смішна пісенька. У підписі до відео телезірка написала просто: "Солодких снів". А шанувальники почали активно обговорювати нову публікацію Лесі.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.