Популярна українська співачка, що живе і працює в Росії, часто радує фанатів яскравими фотографіями у своєму Instagram. А цього разу артистка опублікувала відео, яке є фрагментом її концерту. Як відомо, в останні два роки з кількома паузами Ані Лорак їздила по Росії і закордону зі своїм шоу "Діва", а нещодавно заявила про завершення цього турне. А ось тепер повідомила, що відео повного її концерту "Діва" з'явився в її YouTube-каналі.

У ролику, який опублікувала зірка, можна побачити її масштабний виступ з купою декорацій, світломузики і спецефектів. Звичайно ж, на сцену Лорак виходила у відвертих вбраннях і змінювала їх кілька за один концерт. У підписі до відео зірка написала: "#шоуДива скоро на моєму #YouTube-каналі!". Шанувальники з захопленням прийняли цю новину від артистки, адже багато з тих, хто не був на концертах співачки, вже давно чекають на відео з її туру.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.