Популярна українська співачка і модель Даша Астаф'єва прославилася на весь світ еротичними фотосесіями для чоловічого журналу Playboy. Зірка і зараз захоплюється пікантними фотосесіями, і часто ділиться їх результатами у соцмережі Instagram, за що її дуже любить публіка.

Так, в цей раз красуня показала чорно-білі знімки з нової фотосесії. Як видно, перед камерою Даша з'явилася в сексуальному купальнику і з чорними крилами. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі яскравий макіяж. Астаф'єва показує камері спокусливі пози, демонструючи ідеальну фігуру і пишні форми. Артистка не підписала своє фото, але вказала сторінку фотографа, який знімав. Шанувальники в захваті від нової фотосесії спокусливій красуні, Дашу завалюють компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Даша Астаф'єва презентувала новий кліп і активно піарить у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв що Астаф'єва в ніжному платті розтопила серця фанатів.

Також портал "Знай.ua" писав, що спокуслива Астаф'єва змінилася до невпізнання.