Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротеньке відео, похвалившись стильною прикрашеною ялинкою. Так, артистка вибрала в якості новорічних прикрас іграшки ніжно-рожевого, білого та фіолетового кольорів, у формі кульок, екзотичних квітів і ковзанів, а також не забула про декор каміна.

"Кожен рік у мене казка! Вам подобається????", - поцікавилася Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "Гарна душевно - сімейна ялиночка", "Яка краса👍😘Звичайно ж так, дуже красива і виблискує, як і ви, Мадам ❤️❤️", "Ялинка супер ,зі святом вас❤️", "Бережемо природу😍❤️", "Класно", "Ковзани прикольні👍😁
Як справжні😊", "Казка прекрасна👍👍👍".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.