Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка вже об'їздила весь світ і всю Україну, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня здивувала фанатів яскравими селфі з гримерки біля дзеркала, на яких з'явилася у відвертому образі. Як видно, телезірка одягнена в чорні шкіряні лосини та бежевий топ, поверх якого накинула яскраву картату сорочку. Волосся Лесі випрямлене і розпущене, а на її обличчі досить яскравий макіяж з акцентом на губах, які вона візуально збільшила.

У підписі до фото Нікітюк задала фанатам сакраментальне одвічне питання: "Вічна проблема, де святкувати НГ? 1. Гори. 2. Клуб (ресторан). 3. Море. 4. Вдома спати. Ви що вибираєте?". Звичайно ж ця публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної красуні. Фанати обговорюють і образ Лесі, і її питання про святкування Нового року.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.