Популярна російська акторка Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала нове фото, на якому позує в дивній позі, а в підписі до нього розповіла, як та де фанати можуть подивитися скандальний фільм з її пікантною постільною сценою.

Як видно перед камерою Христина з'явилася в чорно-білому картатому комбінезоні, який оголив тендітні плечі і підкреслив струнку фігуру. Її волосся зібране в незвичайну зачіску, а на обличчі легкий макіяж, вона грайливо дивиться в камеру, сидячи в хресті з підібганими ногами. У підписі до кадру Асмус запропонувала фанатам подивитися гучний фільм "Текст", після прем'єри якого спалахнув секс-скандал через відвертої сцени з нею. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.