Відомий український продюсер і виконавець Олексій Потапенко (Потап), який нещодавно одружився з Настею Каменських показав фото з колишньою дружиною і партнером по бізнесу Іриною Горовою.

Потап опублікував відповідний знімок на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Таким чином продюсер привітав колишню дружину із Днем народження. Він лаконічно написав: "Ірочка, з Днем Твого Народження! Будь щаслива!".

На фотографії Потап позує в чорному вбранні, він сидить спиною до Ірини й не дивиться в камеру. На колишній дружині продюсера й виконавця білий костюм з чорною блузкою, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Іра з викликом дивиться прямо в камеру. Користувачі мережі приєдналися до привітань.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Потап з Іриною Горовою і їхнім сином
Потап з Іриною Горовою і їхнім сином

Зазначимо, що Потап та Горова познайомилися, коли Ірина працювала у банківській сфері, а Потап навчався і лише починав захоплюватися музикою. За її словами, вона почала підштовхувати його до того, щоб він почав працювати. Після цього він влаштувався працювати ді-джеєм і почав писати тексти й музику. Вони почали працювати разом над проектом Mozgi Entertainment.

У 1999 році вони одружилися, а у 2008 у них народився син Андрій. У 2014 році вони за згодою двох таємно розлучилися, однак продовжували разом з’являтися на публіці й про розпад їхньої пари стало відомо через кілька років. Ймовірно, причиною розставання пари стали стосунки Потапа з Настею Каменських.

Нагадаємо, що Тодоренко в купальнику блиснула схудлою фігурою на райському Балі: "Яка струнка!".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Бреда Пітта й Анджеліни Джолі офіційно стала хлопчиком: приймає гормони.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.