Популярна українська телеведуча і автор програми "Світське життя" Катя Осадча, яка днями вела корпоратив партії "Слуга народу", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Однак на її сторінці не часто можна побачити фото з чоловіком – відомим телеведучим Юрієм Горбуновим. Але днями зірка таки показала трепетний кадр з чоловіком.

Як видно, на новому фото Катя позує в красивому вечірньому платті смарагдового відтінку, яке красиво оголило її тендітні плечі. Волосся телезірки зібране в акуратну зачіску і прикрашене діадемою, а на її обличчі легкий макіяж. Осадча ніжно притискається до обличчя Юрія Горбунова і поклала руку йому на щоку. Він теж ошатний – у чорному смокінгу з білою сорочкою. Фолловери Каті в захваті від такого милого і навіть інтимного фото з чоловіком, парочку засипають захопленими компліментами.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.