Відома російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка отримала славу, виступаючи у складі групи "ВІА Гра", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу артистка виклала стильне фото, на якому з'явилася в цікавому образі, вона зображена на червоному тлі, спершись на синій стовп.

Перед камерою красуня з'явилася в незвичайному вбранні, яке складається з чорних шкіряних штанів із завищеною талію і чорного топа, поверх якого накинула білу блузку, яка заправлена в штани. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка, Альбіна дивиться просто в камеру. У підписі до фото вона написала: "Сьогодні яскраве Сонце і день прекрасний, майже весняний... які ще сюрпризи готує нам природа? Майже як у казці "12 місяців", братик Квітень взяв палицю у свої руки". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати нову публікації зірки.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джанабаєва вперше показала молодшого сина від Меладзе.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі розкритикували щасливе селфі Джанабаєвої з Меладзе.