Кончиту Вурст всі знають, як бородату жінку, яка виграла "Євробачення" в 2014 році. Насправді це молодий хлопець на ім'я Том Нойвірт, який обожнює експериментувати із зовнішністю і образами, і частенько це робить. На його Instagram підписані майже 400 тисяч осіб, яких він часто радує яскравими фотографіями зі свого насиченого життя.

Так, в цей раз Кончіта показала незвичайний кадр, на якому позує в цікавому образі. На ній спокусливе червоно-блискуче плаття з вирізом від стегна і червоні туфельки в тон. При цьому шанувальники помітили, що голова Тома повністю лиса, а ось густа чорна борода зовсім нікуди не поділася. Вурст не підписала своє фото, зате залишила позначки сторінок людей, які допомагали їй створити цей образ. Фолловери Тома тут же кинулися коментувати фото, багато обговорюють фото, а інші говорять про лисину.

Нагадаємо, Кончіта Вурст спокушає шанувальників прозорим вбранням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кончіта Вурст затьмарила Баскова і Хілтон разом узятих.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кончіта Вурст раптово облисіла.