Відома українська телеведуча Оля Фреймут, яка отримала широку популярність скандальними витівками в шоу "Ревізор", час від часу радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно телезірка показувала фанатам фото з чоловіком – Володимиром Локотко, а цього разу Оля вирішила викласти фото з мамою, а заодно і привітала її з днем народження.

Як видно на чорно-білих фото, Оля прийшла на фотосесію з мамою у світлих штанах і рябенькій кофтині. Її довге волосся розпущене в красивій укладці, а на обличчі легкий макіяж. А ось мама Фреймут відображена в легкій смугастій сукні з квітковим візерунком. Жінки мило обнімаються і посміхаються в камеру. А у підписі до фото Ольга трепетно привітала маму з її днем народження. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію телезірки, вони приєдналися до привітань, а також зазначили, що Ольга дуже схожа на маму.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Фреймут зворушила мережу фото з чоловіком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.