Російський артист і резидент Comedy Club Павло Воля назвав у своєму новому стенд-апі про причини подорожчання всього, чого тільки можна, на Новий рік.

Актор нагадав, що новорічна ніч вже близько і з несправедливими космічними цінами доведеться зіткнутись всім і кожному.

"Новий рік - це цар подорожчань", - говорить він.

Воля наводить приклади з життя, в яких у кілька разів злітають ціни на таксі в новорічну ніч. Хоча серіс і послуги залишаються на тому самому рівні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зокрема комедійного актора зацікавило те, чому так сильно дорожчають квитки і ціни на те, щоб зняти будинок на новорічну ніч. В якості прикладу він наводить оголошення про оренду будинку, який коштує 130 тисяч рублів за дві доби.

"Я заробляю, можу собі дозволити", - почав було Воля.

В ході свого виступу він знайшов винуватця такого необґрунтованого підняття цін. І ним виявився Філіп Кіркоров.

Павло Воля
Павло Воля

"Мені здається, я розгадав цю загадку. Дивіться, як все працює. Кіркоров в новорічну ніч піднімає свій гонорар у три рази. Господар ресторану, в якому співає Кіркоров, думає: "Як я це вивезу?". І піднімає ціни в три рази. Депутат, який призводить бабешку туди, поцупив у три рази більше. Відповідно бабахнула комуналка. Таксист побачив ціни на комуналку, піднімає ціну на таксі..." - говорить Воля.

Філіп Кіркоров, Kvitki
Філіп Кіркоров, Kvitki

А далі відбувається ланцюжкова реакція. Ціни на квитки підвищує Великий театр, куди Кіркоров наводить дітей на "Лускунчика" і думає, що він мало запросив за корпоратив.

"Кіркоров, з***ка, зупинись! Вся справа в тобі, Філ! Ми всі тебе просимо, всією країною. Я не думав, що колись це скажу. Болгарин, поверни Новий рік росіянам!" - закликав Воля артиста.

Нагадаємо, у Харламова після інтимних сцен з Асмус розв'язався язик: "Психлікарня і поминки".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що російська актриса Христина Асмус після нещодавніх зйомках у секс-сцені У фільмі "Текст" звернулася до журналістів і шанувальників.