Відома балерина Анастасія Волочкова показала, як вона ніжно обіймає скандального артиста Микиту Джигурду. Відповідне фото з'явилося в Instagram танцівниці.

Неоднозначна підпис підігріла інтерес фанатів до знімка. Деякі з них вирішили, що вони зустрічаються. Про таємний роман Волочкової і Джигурди вже не вперше ходять чутки.

"А у нас з Микитою @instadzhigurda сьогодні вихід у світ😉 В цирку мого друга Эдгарда @zapashny.ru @greatcircus_ru дивимося нове циркове шоу "Якби я була царицею"😊 Дуже барвисто, яскраво, захоплююче і круто!", - написала Волочкова.

Фанати відреагували на спільне фото. Однак не всі залишили компліменти артистам. Так, деякі відзначили

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Два чоботи пара", " Це той що над звірами знущається?", "Настюш,а чому у вас немає виходу в світ з вашої чудесної донею?Аріша у світ ходить тільки з новою дружиною папи ?А ви з Джигурдою?", "Носами схожий як юрат і сестра", "Блін,у них навіть вираз обличчя однакове", "Настя,тільки не це", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Волочкова раптово перетворилася з допомогою перуки.

Як повідомляв Знай. ua, Волочкова полила фанатів брудом, відповідь не примусив чекати.

Також Знай. ua писав, що Волочкова ледь не загинула прямо на сцені, навіть про шпагаті забула.