Російська співачка Нюша нарешті розсекретила ім'я своєї доньки, яку вона народила ще в листопаді 2018 року. Так, артистка дала інтерв'ю журналу Hello і зізналася, що вони з чоловіком назвали дівчинку Сімба.

Зірка пояснила, що обожнює диснеївський мультфільм "Король Лев", до того ж вона хотіла, щоб у доньки було особливе й рідкісне ім'я. Як відомо, Нюша сама змінила своє ім'я Анна через те, що воно вважається найпопулярнішим у світі.

Також розглядалося ім'я Мирослава, але після пологів молоді батьки відразу зрозуміли, що зупиняться на першому варіанті.

До речі, більшість шанувальників так і не зрозуміли рішення співачки і стали переживати за майбутнє дитини, вважаючи, що їй доведеться терпіти знущання в школі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Добре, що не Пумба", "Сивова Сімба Ігорівна. Нюша пожартувала? Навіщо так зі своєю дитиною", "Акуна матата — зміст фраз такий простий, забудь турботи і тримай хвіст трубою", "Що чекати від мами з ім'ям свині", "А чого не Тімон", - написали коментатори у соцмережі Instagram.

При цьому деякі припустили, що це ласкаве скорочення від красивого імені Серафима.

Нагадаємо, донька Світлани Лободи випадково розкрила секрет зіркової мами: "На братика чекаємо".

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна Таїсія Повалій розбурхала мережу новиною про дитину: "Моє продовження".

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Тодоренко Топалов поскаржився на маленького сина: "Не спали взагалі!"