В Одесі пішов з життя відомий заслужений артист України, радянський і український актор театру і кіно, актор дубляжу Віталій Аврамович Дорошенко. Про це заявив на своїй сторінці у Facebook Олександр Бронштейн.

Віталій Дорошенко у фільмі

Знявся майже в 40 фільмах. На його рахунку такі фільми як "Ключі від неба", "Непосиди", "Ні пуху, ні пера!", "Хвилі Чорного моря", "Народжена революцією", "Матрос Залізняк", "Подвиг Одеси" та інші.

Озвучував і дублював такі відомі фільми як "Термінатор", "Горець", "Чужі", "Універсальні солдати", "Один вдома", "Швидкість". Також в його списком робіт – озвучення фільмів та мультфільмів для українських телеканалів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Його голос звучав в таких роботах як "Голий пістолет" (всі частини), "Карлсон. Який живе на даху", "Дев'ять п'ять ярдів", "Веселі мелодії", "Смурфики", "Джон Картер". Останньою роботою для Дорошенко став мультфільм "Моана".

Що стало причиною смерті актора, невідомо. Але зрозуміло точно, що українська земля втратила справжній талант і легенду українського кіно.

Нагадаємо, що помер модельєр Еманюель Унгаро, який одягав найвідоміших жінок світу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер автор хіта Popcorn з "Ну, постривай!" Гершон Кінгслі.

Також портал Знай.ua писав, що помер популярний блогер-зек Мопс дядько Пес: останнє відео зірки YouTube.