В суботу, 21 грудня, в Парижі, Франція, пішов з життя відомий французький модельєр Еманюель Унгаро, повідомляє портал “Багнет”.

Свою кар’єру Унгаро розпочав у 1955 році з роботи у Домі моди Крістобаля Баленсіаги, згодом перейшов у Corrueges, а в 1965 році відкрив власний дім моди. В 1996 році Унгаро продав контрольний пакет акцій свого дому моди відомому італійському дизайнеру взуття Сальваторе Феррагамо, а в 2005 році остаточно пішов у відставку. Останні декілька років модельєр боровся з хворобою.

Еманюель Унгаро. Фото: Philippe Wojazer/Reuters

Серед прихильниця дому моди Ungaro були найвідоміші жінки світу — акторки Анук Еме, Ізабелла Аджані та Катрін Деньов, дружина президента США Джона Кеннеді Жаклін.

Нагадуємо, що в Україні розпочалось голосування щодо того, кого б глядачі хотіли бачити в другому сезоні модельного реаліті-шоу “Топ-модель по-українськи”.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, популярна українська співачка і суддя шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромичова показала кадр з незвичайною і навіть екстремальній фотосесії в Туреччині.

Також портал Знай.ua писав, що відома українська співачка Алла Костромичова порадувала шанувальників незвичайною світанковій фотосесією, на яку прийшла в незвичайному вбранні.