Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, позуючи в одному з торгових центрів. Так, артистка приміряла довгу джинсову спідницю, світле пальто, облягаючу водолазку, а також шапку і шарф, подарувавши шанувальникам новорічний настрій.

"❄️🐰❄️🐰❄️
Сніжно-ніжний настрій🙌🏼
А у вас який?) Напишіть смайлами:)", - поділилася думками Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Ух ти!Снігуронька💮💮💮🌺🌺🌺🤗🤗🤗Настрій через фото нам передала😉😉😉", "Аліночка, Вам личить цей образ. Дуже приємно дивитися. Мила симпатична дівчина. 🙌", "Як завжди красунечка наша 💛💙💋", "Богиня💋", "Шалено красива!😻", "Настрою немає, але коли дивлюся на вас Аліна ,то завжди на душі стає тепло і радісно.Дякую вам ❤️💋".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.