Співачка Алла Пугачова стала головною зіркою новорічного фільму співачки Насті Івлеєвої, у якому також знялось чимало інших зірок, повідомляє “Cosmopolitan”.

Стрічка називається “Поїздатий Новий рік 2020!”. Головні ролі в ній виконали чоловік Пугачової Максим Галкін, відомий блогер Альберт та сама Настя Івлеєва. Усі троє потрапили до палацу Пугачової та Галкіна в селі з назвою Грязь як раз до новорічного столу. До Галкіна весь персонал звертається “Пане”.

За сюжетом сама Примадонна з’являється з тарілкою в руках та питає “Хто просив картоплю?”. На що Галкін їй відповідає: “А чого ти так хвилюєшся?”.

Нагадуємо, що нещодавно Алла Пугачова зробила дуже щедрий подарунок покоївці своєї доньки Крістіни Орбакайте.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова проігнорувала похорон мера Москви Лужкова, куди першим примчав Путін.

Також "Знай.ua" писав, що Галкін і Пугачова прикупили собі розкішний подарунок до Нового року: "Висота близько 15 метрів".