Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав незвичайне відео, показавши, яка неймовірних розмірів ялинка буде радувати їх сім'ю на Новий рік у розкішному замку села Грязь. Так, артист посадив на ділянці своє найбільше і найстаріше дерево - 15-метрову смереку, зазначивши, що така процедура по точності нагадує "військову операцію".

"Садимо супер-ялинку. Обожнюю садити 🌲 🌳 Це найбільше і найстаріше дерево, яке посадив на ділянці. Висота близько 15 метрів. Посадка такого дерева - це ціла військова операція. Не можу не поділитися цим видовищем 😱", - поділився емоціями Галкін. Фолловери залишилися в захваті: "👍Будинок побудував,сина породив,дерево посадив, що ще для щастя треба👌 з наступаючим Новим роком 🎄⛄️миру,здоров'я і всіх благ бажаю🙏всій Вашій красивій сім'ї❤", "А скільки ялинці років? Молодці, що садите, а не рубаєте!!! ❤️", "👍👏 Яка гарна !", "Оце таааак!!!!!!👌👌👏👏👏❤️❤️", "Мдааа!!! Круто!!! Як стати таким крутим як ви?", "Молодці!!!!❤️❤️❤️❤️👍🥳💥💥💥🎉🎉🎉".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.