За кілька днів до нового року користувачі мережі починають підбивати підсумки року, публікуючи в соцмережах яскраві фото і ностальгічні тексти про рік, що минає. Не втрималася і комедійна акторка зі студії "Квартал 95" Олена Кравець – вона також опублікувала пост про те, яким для неї був рік, що минає.

"Дивлюся, як він іде: такий гарний, цікавий, божевільний, який поділив моє життя на "до і після". Мій 2019-й, I will always love you", - написала зірка у підписі до фото. Варто нагадати, що життя Олени Кравець і всього "Кварталу 95" кардинально змінило одна важлива подія – їх лідер став президентом України. Відповідно він покинув "кварталовский" бізнес і очолив державу. Також в житті актриси відбулася ще одна подія – вона очолила новий проект "Жіночий квартал". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.