17-річна Еліна Іващенко, яка стала переможницею 10 сезону шоу "Х-Фактор", встигла отримати визнання, як вокалістка, ще до участі в проекті. її талант оцінили "Голос. Діти" і на "Чорноморських Іграх". Вона підкорила своїм співом співачку Тіну Кароль та композитора Руслана Квінту.

Що ж відомо про цю чарівну дівчину з таким сильним і прекрасним голосом.

Еліна Іващенко, фото Getty Images

Еліна Іващенко з Броварів (Київ), її виховали дідусь і бабуся. Мама дівчини померла, коли їй було всього 2 роки.

Три роки тому Еліна прийшла на проект "Голос діти", щоб втілити в життя мрію мами, адже саме від неї дівчині дістався такий сильний голос.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

На сліпих прослуховуваннях дівчина виконала пісню "За лісами горами" і потрапила в команду Тіни Кароль, підкоривши зоряну наставницю. Еліна впевнено перемогла в третьому сезоні дитячого "Голосу".

Після перемоги в шоу "Голос. Діти" Еліні довелося зіткнулася з заздрістю однолітків. Про це дівчина розповіла в інтерв'ю "КП в Україні".

"Деякі мені заздрили, намагалися знизити мою самооцінку, говорили, що у мене нічого не вийде. Я довго вчилася боротися з цим. Я плакала вдома, мені було погано. Але років у 16 ​​зрозуміла: якщо я хочу пов'язати своє життя зі сценою, то чому я повинна звертати на це увагу. Це буде протягом усього життя. Потрібно звикати ", - розповіла про свої переживання дівчина.

Зрозумівши, що саме для неї головне, дівчина впевнено йде до своєї мети.

17-річна зірка отримала гран-прі конкурсу "Чорноморські Ігри" в Скадовську. Разом з відомим композитором Русланом Квінтою вона написала музику і саундтрек до одного з українських фільмів.

Еліна Іващенко вчиться в коледжі при Інституті музики імені Глієра. Дівчині доводиться поєднувати заняття, роботу і творчість. Вона також викладає малюкам вокал в продюсерському центрі Віктора Павлика.

А свій перший гонорар переможниця "Х-Фактора" отримала ще в 11 років - її запросили виступити на відкритті дитячого садка і вручили конверт, в якому було кілька сотень гривень.

Нагадаємо, підопічна Кондратюка на "Х-факторі" Еліна Іващенко зворушила Тіну Кароль

Як повідомляв портал Знай.ua, Полякова і Каменських пристрасно поцілувалися в ефірі "Х-Фактор 10".

Також Знай.ua писав, Оля Полякова впала на коліна перед Настею Каменських