Відомо, що учасниця десятого сезону популярного вокального шоу "Х-фактор" Еліна Іващенко в 3 прямому ефірі виконала пісню відомої української співачки Тіни Кароль "Выше облаков".

Еліна Іващенка

Після успішного виступу зал вигукував дівчині "Молодець", а судді проєкту захвалили її за чуттєве виконання. Також не змогла промовчати і Тіна Кароль.

Наставник Еліни Іващенко Ігор Кондратюк заявив у прямому ефірі, що Кароль відправила йому СМС-повідомлення.

"Ігор, привіт! Дивлюся ефір "Х-фактора", всім серцем вболіваю за Еліну, вона дуже добре виступила, гідний голос, справжня зірка", - написала артистка.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Слід зазначити, що в результаті глядацького голосування Еліна Іващенко вже потрапила до фіналу шоу "Х-фактор", разом з Марією Стопник, Георгієм Чаклуном і Антоном Вельбоем.

Нагадаємо, що Оля Полякова разом із зірковою колегою Настею Каменських обожнюють радувати шанувальників шоу "Х-фактор 10" новими образами і сюрпризами, в якому судять конкурсантів разом з Андрієм Данилком та Ігорем Кондратюком.

Як повідомляв портал Знай.ua, гурт Yurkash стала кращою серед колективів, які виступали на Х-Факторі, за результатами голосування "Народна премія", але на вручення нагороди запрошена не була.

Також портал Знай.ua писав, що Настя Каменських показала знімок, який був зроблений на шоу "Х-Фактор", де вона сидить у журі.