Головна суперблондинка країни, улюблениця публіки і просто красуня Оля Полякова часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Зараз зоряна красуня сидить у кріслі журі талант-шоу "Х-Фактор", куди часто приходить на зйомки в епатажних образах. Також в журі сидить співачка Настя Каменських, яка теж не втрачає можливості "подефілювати" у різних вбраннях. Так що деякі шанувальники жартують, що артистки наче змагаються в образах.

Цього разу Оля прийшла на зйомки в розкішному "золотому" платті на запах, декороване стразами та камінням. Волосся Полякової зібране в красивий високий хвіст, а на обличчі яскравий макіяж також зі стразами. Як видно, зірки і так і сяк крутиться перед камерою, демонструючи красиву фігуру і пружну попу. У підписі до фото Полякова написала: "Мої дорогі! Як вам мій сьогоднішній образ?". Звичайно ж фанати кинулися обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.