Популярна співачка Віра Брежнєва, яка починала кар'єру з групи "ВІА Гра" і заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, часто радує багатомільйонну армію шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. Цього разу красуня показала в мережі миле фото, а в підписі до нього підбила підсумки свого конкурсу, який оголошувала напередодні.

Як видно, перед камерою зоряна красуня в неймовірно ніжний і звабливий образі. На ній гарний блискучий топік, декорований паєтками, який красиво підкреслив красиве декольте. Волосся Віри розпущене, а на обличчі легка посмішка, вона не дивиться в камеру, думаючи про щось своє. У підписі до фото Брежнєва розповіла про результати свого конкурсу, а також зазначила, що вже готує новий. Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати знімок і вітати зірку зі святами.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.