Відома американська модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася на весь світ зйомками в сімейному реаліті-шоу і жаркими фотосесіями, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз Кімберлі вирішила показати численним фанатам яскраві кадри з мамою і бабусею, які були зроблені, мабуть, на сімейній вечірці. Як видно, Кім Кардашьян прийшла на свято у вузькому платті оригінального кольору, декору і фактури. Її волосся зібране у високий хвіст на маківці і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж. Поряд з моделлю стоїть її мама – Кріс Дженнер і бабуся Мері Джо Шеннон.

Як видно, на вечірку мама світської левиці прийшла в довгій синьо-чорній сукні з білими манжетами та коміром, вона також при повному параді – з зачіскою і макіяжем. Але найбільше уваги привертає 85 – річна бабуся Кім Кардашьян Мері, яка прийшла в чорних штанях і сірій й кофті. При цьому в її вбранні акцент на яскравих аксесуарах. Шанувальники в захваті від нової публікації зірки, всіх трьох жінок засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.