Потап став прийомним батьком для дочки своєї першої дружини Ірини Горової, дівчину звуть Наташа, їй 20 років. Красуня активний користувач Instagram, де часто радує фоловерів яскравими фото з життя. Днями Наташка, як вона сама себе називає, відправилася в Нью-Йорк разом з мамою і братом Андрієм, який є спільним сином Ірини Горової і Потапа.

Наташа вже встигла викласти свіжі фотографії зі своєї подорожі. Як видно, на прогулянку красуня вийшла в цікавому вбранні – на ній чорне плаття, поверх якого вона накинула тепле бежеве пальто. На ногах дівчини яскраві червоні колготки і масивні чорні черевики. На її голові мила чорна капелюшок, під якою розпущене волосся, на обличчі немає макіяжу, а на шиї масивний червоний картатий шарф. У підписі до фото Наташка написала: "Metropolitan Museum Steps! Хто пам'ятає цю драбину з серіалу «Gossip Girl»?!". Фолловери не залишили без уваги публікацію красуні і почали її обговорювати.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.