Як вплинула б зміна кольору волосся на відомих білявок? Портал “Social Media News” зробив підбірку гіпотетичних “перетворень” і деякі з них не зробили б білявок кращими.

Камерон Діас. Фото: Paul Archuleta/FilmMagic

Британську фотомодель, обличчя бренду Victoria’s Secret Роузі Хантінгтон-Уайлі темний колір волосся не зіпсував би, так само, як і її російську колегу Альону Шишкову та американську модель Хайлі Бібер. Хоча американці та британці світле волосся личить набагато більше, а Шишковій, так само, як і співачці Наталії Чистяковій-Іоновій, бізнес-леді Марії Погребняк та ще одній фотомоделі Олені Перміновій підходить будь-який колір волосся.

Різ Уізерспун. Фото: ROBYN BECK/AFP

А акторам Камерон Діас і Риз Уизерспун, та співачці Вірі Брежнєвій радикальна зміна кольору зачіски протипоказана. Діас темний колір старить, в Уізерспун занадто миловидне обличчя для того, щоб бути брюнеткою, а делікатні риси обличчя Брежнєвої втрачаються на тлі темного волосся. Також темний колір волосся зараз значно більше пасуватиме іншій співачці Крістіні Агілері, яку усі звикли бачити білявкою.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Віра Брежнєва. Фото: Instagram

Нагадуємо, що нещодавно білява акторка студії “95 квартал” Лєра Товстолєс на своїй сторінці в Instagram показала повну готовність до зустрічі Нового Року.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменита танцівниця, хореограф і учасниця проекту "Танці з зірками" Олена Шоптенко зізналася, що цей рік особливий, адже все хоче зробити самостійно.

Також портал Знай.ua писав, що український комік Юрій Великий, який приєднався до студії "95 Квартал" після того, як Володимир зеленський став президентом України, показав веселе відео.