Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила шикарне селфі з яскравим вечірнім макіяжем, нажахавши шанувальників поганою новиною. Так, артистка, як виявилося, вже більше тижня лежить в лікарні з гострою бактеріальною інфекцією. Сама Христина також зазначила, що раніше їй вже викликали кілька разів карету "швидкої допомоги", адже вона фактично не відпочивала.

"Ні це фото, ні кілька моїх останніх постів не дуже мають відношення до того, що у мене зараз насправді відбувається 🤷🏼‍♀️ Я лежу в лікарні. Вже тиждень. Якась гостра бактерійна інфекція 🙈 Вистави з високою температурою, зустріч з переможцями #текстконкурс з останніх сил, одна швидка, друга, у результаті забрали 😰 Цілодобово під крапельницями з незбиваємою температурою і в жахливому стані 💊 Організм, мабуть, зрозумів, що відпочинку від мене чекати не варто і вирішив сам собі влаштувати відпустку 🛌🤪 Виписати обіцяють завтра, але будуть дивитися за станом. Така ось фігня. Ні подарунків не встигла купити, ні настрою особливо святкового немає 🎄", - поскаржилася Асмус. Фолловери ж побажали зірковій красуні швидкого одужання в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.