Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка вже встигла виставити і дивне відео з готелю, і фото у шубі, незважаючи на звичну температуру повітря +30, і навіть покрасуватися фігурою біля моря, примірявши незмінний купальник на тлі заходу сонечка.

"Як багато я сьогодні встигла по прильоту на Пхукет!🌴 Здорово, що перед Новим роком полетіла.🌲🌴 Тут теж немає снігу😂 Але тут тепло, красиво і затишно.❤️ І я прикрашаю це місце своєю стрункістю, правда?😉 І компанія у мене тут запальна!👍💪😂❤️", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери взялися критикувати балерину: "Господи! Годзила!!!", "Чому ви завжди в одних і тих же шльопанцях?)", "Тобто всі інші жінки там жирні ? 😜🤣🤣🤣 ой, Нася 😂😂😂 Йди бухай далі 🍾🥂🍾🥂😂", "Капці могилки, купальник на 10 розмірів менше, поза - все роками, стабільно!!", "Настя, ну купіть собі нові пляжні речі, капці хоч змініть.", "Яка ж ти недолуга😆 А ці кущі на ногах якого століття?!😂".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.