Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка в цьому році вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, часто тішить шанувальників новими фото у своєму Instagram. Цього разу артистка вирішила створити фоловерам новорічний настрій і виклала кілька святкових фото, на яких з'явилася в незвичайному образі.

Як видно, перед камерою Аліна позує в розкішній чорній мереживній сукні з красивим декольте, яка підкреслила ідеальну фігуру і оголила тендітні плечі. Волосся красуні завите і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Гросу відображена в красивій новорічній декорації, вона то стоїть біля ялинки, то сидить в шкіряному кріслі. У підписі до знімків співачка написала: "Трішки новорічного настрою для тих, у кого його немає", а також запропонувала фанатам вибрати, яке фото їм подобається більше. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію артистки, її засипають компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.