Леся Нікітюк – відома українська телеведуча, яка зараз працює на Новому каналі. Красуня зібрала понад три мільйони фоловерів у своєму Instagram, яких часто радує кумедними фото і відео, адже почуття гумору у неї відмінне. Цього разу Леся знову це довела – вона вирішила похвалитися в мережі новорічним костюмом свого песика Рафіка.

Собаку Лесі подарував колишній хлопець, і вона час від часу викладає милі фото з твариною. В цей раз телезірка вбрала Рафіка у костюм Діда Мороза, і вийшло вельми незвично. Собачку Нікітюк сфотографувала відповідно біля прикрашеної ялинки, на фото видно тільки її руку, вся увага зосереджена на песику. У підписі до фото Леся написала: "Ну що дітвора! Готові розповісти віршики? Пес Мороз чекає їх в коментах, за кращі підписка і лайки". Фолловери не пройшли повз і почали обговорювати фото.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Нікітюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.