Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардаш'ян прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу і пікантними фотосесіями, результатами яких ділилася у соцмережі Instagram. І продовжує це робити. В цей раз зоряна красуня похвалилася в мережі мылим і навіть скромним фото, на якому позує, мабуть, у себе вдома.

Як видно на фото, перед камерою Кімберлі з'явилася в чорній сукні цікавого фасону, яке підкреслило її соковиті форми і пишне декольте. Волосся моделі розпущені і розкішними хвилями спадає на плечі, трохи прикриваючи це саме декольте, а на її обличчі легкий нюдовый макіяж. Кардашьян сидить у кріслі, трохи вигнувши спину, і проникливо дивиться прямо в камеру. Шанувальники тут же кинулися обговорювати публікацію зірки, засипаючи її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в світ.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.